6
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی

عزت و سعادت انسان در گروه شناخت مکتب امام حسین(ع) است

  • کد خبر : 124
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۹
عزت و سعادت انسان در گروه شناخت مکتب امام حسین(ع) است
آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی: ماه محرم ماه بيداري امت اسلام و آشنايي با فرهنگ ناب اسلام است و بايد در كنار عزاداري براي سالار شهيدان هدف آن بزرگوار از قيام خونين كربلا در جامعه تبيين شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع)، عزت و سعادت انسان را در گرو شناخت هر چه بیشتر مکتب عاشورا و قیام امام حسین(ع) عنوان کرد.

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در این پیام که نسخه‌ای از آن روز سه‌شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، آورده است: ماه محرم ماه بيداري امت اسلام و آشنايي با فرهنگ ناب اسلام است و بايد در كنار عزاداري براي سالار شهيدان هدف آن بزرگوار از قيام خونين كربلا در جامعه تبيين شود.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: ماه محرم، فروردین دل های زنگار گرفته ، طراوت ایمان های در خواب فرو رفته، و شکوفایی یقین های مرده و تلنگری از فداکاری و سر تعظیم در مقابل رب خم کرده است و امام حسین(ع) هر ساله پیام ماندگار قیام مکتب خود را با برپایی عزاداری هایش بر پرهای خونین بال هرشب محرم می آورد تا بگوید عاشورا زنده است و کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا در سراسر گیتی جاری و ساری است؛ مجلسی که ذکر مصائب امام حسین علیه السلام ثوابی بس عظیم دارد.

در ادامه این پیام آمده است: خمیرمایه نهضت عاشورا آمیختگی با عشق، آگاهی و بصیرت، ظلم ستیزی و ولایت پذیری دارد و تار و پود این نهضت عظیم با سیاست علوی و فاطمی عجین است و این واقعه عظیم را می‌توان کانون نور و رحمت الهی و سرمایه ای از حریت و مردانگی دانست چرا که امام حسین(ع) با شهادت خود پیام آزادی خواهی و شهادت در راه حق را جاودانه کرد و این ویژگی های مقدس باید در آیین های عزاداری به خوبی در جامعه تبیین شود.

در ادامه این پیام آمده است: فرهنگ عاشورا سرمنشاء شکل گیری نهضت انقلاب اسلامی به وسیله امام خمینی(ره) است و امام راحل با پشتیبانی ملت مومن ایران با این فرهنگ مقدس توانستند حکومت اسلامی بر پایه موازین قرآن کریم و سیره اهل بیت(ع) را در جامعه نهادینه کنند و صیانت از آن نیز تنها با فرهنگ عاشورا و برپایی آین‌های عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) امکانپذیر است.

وي در این پيام نسبت به برگزاری هر چه باشکوه‌تر آیین عزاداری امام حسین(ع) همراه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تاکید کرد و ادامه داد: جامعه امروز ما بيش از هر زمان ديگري نياز به فرهنگ عاشورا دارد و در شرایط شیوع کرونا باید با برگزاری آئین های عزاداري در محیط‌های باز و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی ضمن توجه ویژه به سلامت مردم نسبت برگزاری عزاداري حضرت سیدالشهدا(ع) نیز اقدام شود.

در ادامه این پيام آمده است: هفته اول محرم الحرام به نام احیای امر به معروف و نهی از منکر به منظور یادآوری اصلی ‌ترین هدف جهاد والا و الهی امام حسین (ع) نامگذاری شده است و تکریم و پاسداشت از رشادت ها شهدای کربلا و زنده نگهداشتن یاد آن شهدا، احیا امربه معروف و نهی ازمنکر دفاع از دین اسلام و زیر بار زور نرفتن که هرسرزمینی کربلاست و هر روز عاشوراست می‌باشد.

وي نسبت به برگزاری هر چه باشکوه‌تر آیین عزاداری امام حسین(ع) همراه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تاکید کرد و ادامه داد: جامعه امروز ما بيش از هر زمان ديگري نياز به فرهنگ عاشورا دارد كه يكي از جلوه هاي اين فرهنگ‏هاي ناب، امر به معروف و نهي از منكر است كه بايد با جديت دنبال شود.

در ادامه این پیام آمده است: بدون شک شرکت در آیین عزاداري حضرت سیدالشهدا(ع)پالایش دل، صفای قلب، زنده نگهداشتن مکتب، و اینکه مکتب و مذهب محدود به زمان نیست و دستاوردهای این مراسم آشنایی جوانان با مکتب و مذهبی که امام حسین(ع) پرچمدار آن بوده است، معرفت و شناخت نسبت به مبانی اصلی و اصولی زندگی از جمله ارزش ها و ایثار توسعه روحیه حق طلبی و عدالت خواهی است و بر همین اساس برپايي آیین‌های عزاداري آن امام همام باید هر سال باشکوه‌تر از گذشته باشد.

اینجانب ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام عزاداري امام حسین(ع) از عموم مردم مومن و انقلابی استان مرکزی انتظار دارم نسبت به برپايي هر چه باشکوه‌تر آئین‌های عزاداري آن امام همام همراه با توجه ویژه به دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی اقدام نمایند

لینک کوتاه : https://ayatollahdorri.com/?p=124
  • نویسنده : مجللی
  • ارسال توسط :
  • منبع : ایرنا اراک
  • 241 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای عزت و سعادت انسان در گروه شناخت مکتب امام حسین(ع) است بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.